.

.

New
Casitika Rumunija Pokloni. Ne vičem da sam rumunska keramička šolja za kafu od 11 Oz. Predstavite Ideju Za Ponosne Muškarce / Žene Sa Zastavom Zemlje.

Casitika Rumunija Pokloni. Ne vičem da sam rumunska keramička šolja za kafu od 11 Oz. Predstavite Ideju Za Ponosne Muškarce / Žene

KM 8.49

Iznos
U trgovini.

Bliži li se rođendan i ne znate šta da dobijete? Smiješne šolje za kafu čine urnebesan poklon za svaku priliku. Jedinstvene i smiješne predmete za country pride teško je pronaći, šolja za kafu je odlična opcija ako tražite poklon za tatu, mamu ili muža. Dizajn se štampa na obje strane. 11 Oz Bijela keramička šolja za kafu. Mašina za pranje sudova (gornji stalak ) i pogodna za mikrotalasnu pećnicu pod normalnom upotrebom. Mjere šolja : 4,75 x 3,13 x 3,75 inča. Bliži li se rođendan i ne znate šta da dobijete? Smiješne šolje za kafu čine urnebesan poklon za svaku priliku. Jedinstvene i smiješne predmete za country pride teško je pronaći, šolja za kafu je odlična opcija ako tražite poklon za tatu, mamu ili muža. Dizajn se štampa na obje strane. 11 Oz Bijela keramička šolja za kafu. Mašina za pranje sudova (gornji stalak ) i pogodna za mikrotalasnu pećnicu pod normalnom upotrebom. Mjere šolja : 4,75 x 3,13 x 3,75 inča. Šolje čine odlične poklone za svaku priliku, nabavite ovaj za svoju porodicu, prijatelje ili saradnike.

Parametri proizvoda

Novo

To se sviđa i kupcima