.

.

New
40pcs bronzani antikni leptir 180 stepeni, brončani dizajn kutija Vintage Drveni kutilice Hinges hardver, za kutije za nakit, poklon kutije, vinske kutije itd., Sa vinskim kutijama (male veličine)

40pcs bronzani antikni leptir 180 stepeni, brončani dizajn kutija Vintage Drveni kutilice Hinges hardver, za kutije za nakit, poklon

KM 1.67

Iznos
U trgovini.

Hingezize je o : 20x15mm / 0,7x0,5 IN (LXW), širine kada se potpuno odvija.Rabilno i jednostavno za ugradnju. Napravljen od legure cinka sa brončanim sjajem, snažnim, otpornim na koroziju, manje hrđe, lijepog i dovoljno jakog da izdrži dovoljno težine. Retro bronzani drveni okvir Dekorativni dizajn : Može ukrašavanje kutije, ne samo pogodno za variranje drvenih sanduka, drvenih kutija za nakit, ali i ukrašavaju vaš dom bilo koji ukras, dodajte malo retro i elegantni okus. Šarke su pogodne za ladice, drvene kutije, poklon kutije, kutije za vino, ormariće, ormariće, itd. Pakovanje uključuje : 40pcs x vintage brončani dizajn šarke i vijke. Svako je u prozirnom torbu, svaki dio je zasebno zasebno. Možete Pronađite ono što vam treba brzo.Save lakše i brzo.com su sa potpuno sastavljenim odgovarajućim instalacijskim vijcima. Hingezize je o : 20x15mm / 0,7x0,5 IN (LXW), širine kada se potpuno odvija.Rabilno i jednostavno za ugradnju. Napravljen od legure cinka sa brončanim sjajem, snažnim, otpornim na koroziju, manje hrđe, lijepog i dovoljno jakog da izdrži dovoljno težine. Retro bronzani drveni okvir Dekorativni dizajn : Može ukrašavanje kutije, ne samo pogodno za variranje drvenih sanduka, drvenih kutija za nakit, ali i ukrašavaju vaš dom bilo koji ukras, dodajte malo retro i elegantni okus. Šarke su pogodne za ladice, drvene kutije, poklon kutije, kutije za vino, ormariće, ormariće, itd. Pakovanje uključuje : 40pcs x vintage brončani dizajn šarke i vijke. Svako je u prozirnom torbu, svaki dio je zasebno zasebno. Možete Pronađite ono što vam treba brzo.Save lakše i brzo.com su sa potpuno sastavljenim odgovarajućim instalacijskim vijcima. Ovaj zasun HASP-a proći će dobro s vašim vintage nakitnim prsima, koferima i drugom kutijom. Oblikovanje kućnih vrata ili prozora, ormarića, kutija za alate, itd. Vijci pripadaju malim dijelovima, molimo da se držite podalje od djece, pazite na djecu koja se igraju ili jede! .

Parametri proizvoda

Novo

To se sviđa i kupcima