.

.

New
Naljepnice za slatki čaj za spašavanje bicikala - 8 3/4x 2 - naljepnica/naljepnica za branik izrezana od vinila za prozore, kamione, automobile, laptope, MacBook, itd.

Naljepnice za slatki čaj za spašavanje bicikala - 8 3/4x 2 - naljepnica/naljepnica za branik izrezana od vinila za prozore, kamione,

KM 6.60

Iznos
U trgovini.

Ponosno napravljen u SAD-u naljepnica je izrezana, neće izblijediti kao naljepnica. Napravljeno da traje 7 godina na vanjskoj strani vašeg vozila, ali se može nanijeti na bilo koju glatku ravnu površinu. Jednostavan za nanošenje i jednostavan za uklanjanje. Traka za prijenos koju koristimo je jasna za lakše nanošenje. Upute za primjenu uključene. Naljepnica se lako nanosi i uklanja na bilo koju čistu, glatku, ravnu površinu. Napravljen od 7 godina vrhunskog kvaliteta vanjskog vinil materijala, vodootporan, samoljepljiv. Naljepnica ima prozirnu traku za nanošenje preko vrha za jednostavnu primjenu. Nakon što se naljepnica nanese, uklanja se clear traka za nanošenje. Jedino što se može primijeniti je ono što se pojavljuje u bijelom.

Parametri proizvoda

Novo

To se sviđa i kupcima