.

.

New
4pcs za zaštitni naljepnica za vrata automobila, univerzalni karbonski vlakni Anti-ogrebotine automatsko ručice vrata zaštitni film, zaštitni naljepnice na vratima za automobile Prikladni za većinu ručica automobila (Clear / 4pcs)

4pcs za zaštitni naljepnica za vrata automobila, univerzalni karbonski vlakni Anti-ogrebotine automatsko ručice vrata zaštitni film,

KM 2.80

Iznos
U trgovini.

【Dodajte modu 2. Skinite zaštitni film iz lepljivog podloga; 3. Stick Film na šalicu i podesite savršen položaj. 【Dobit ćete】 : Postoji 4 komada zaštitnog filma za čaše za vrata automobila u paketu, broj je dovoljan za podršku duge upotrebe. 【Dodajte modu 2. Skinite zaštitni film iz lepljivog podloga; 3. Stick Film na šalicu i podesite savršen položaj. 【Dobit ćete】 : Postoji 4 komada zaštitnog filma za čaše za vrata automobila u paketu, broj je dovoljan za podršku duge upotrebe. Značajke : 1. Otpornost na ogrebotine : Zaštitni filmovi za rublje za vrata su pogodni za većinu vozila, koja može efikasno zaštititi ručicu vrata od ogrebotina, tako da više ne brinite o ogrebotinama i bojom. 2. Jednostavno uklanjanje : pružamo vam mnogo različitih boja dostupnih. Ako želite promijeniti boju danas, neće biti problema. Jer neće ostaviti ljepljiv ostatak nakon uklanjanja. Kako instalirati : 1. Očistite čašu za vrata automobila i ostavite da se osuši. 2. Skizite zaštitni film iz lepljenja. 3. Stick Film na šalicu i podesite savršen položaj. Napomena : 1. Molimo provjerite da nema ostataka ili prašine i mora biti suv prije lijepljenja. 2. Pokušajte da ne dodirnete lepljenje, jednokratno laminiranje, nemojte se više puta premjestiti. 3. Nakon što ga zalijepite, pritisnite ga umjereno uvjerite se da ne postoji zrak između reflektirajuće naljepnice i položaja lijepljenja. 4. Ne perite i vozite automobil u roku od 7 dana nakon instalacije. O nama : Imamo strogu kontrolu nad svim postupkom, od odabira proizvoda do proizvodnje, od inspekcije kvalitete do logistike. Svi naši trud ima za cilj pružiti proizvode kvalitetnije, brže isporuke i najbolje iskustvo kupovine za naše potrošače. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte, mi ćemo odgovoriti što je prije moguće.

Parametri proizvoda

Novo

To se sviđa i kupcima