.

.

New
DRMTLGY Anti Aging Clear Face krema za sunčanje i hidratantna krema za lice sa SPF 45 širokog spektra. Bez ulja, krema za sunčanje od cinkovog oksida za osjetljivu kožu i kožu sklonu aknama.

DRMTLGY Anti Aging Clear Face krema za sunčanje i hidratantna krema za lice sa SPF 45 širokog spektra. Bez ulja, krema za sunčanje

KM 0.67

Iznos
U trgovini.

Idealno za sve tipove kože : masnu, mješovitu, suhu, normalnu i osjetljivu kožu. Ova formula je bez mirisa, nemasna, bez ulja, bez parabena i ne ostavlja bijele tragove. Pruža naprednu zaštitu za svaki ton kože. MULTI-UPOTREBA ANTI-AGING FORMULA. Hijaluronska kiselina i Niacinimade vidljivo poboljšavaju kožu ukupnog izgleda, dok blok za sunčanje cinkovog oksida nudi zaštitu širokog spektra od UVA i UVB zračenja. Hijaluronska kiselina i niacinamid (VITAMIN B3) popunjavaju kožu kako bi smanjili fine linije i bore, smanjili veličinu pora, ispravili neujednačen ton kože i hidratizirali kožu. Dermatolog je preporučio formulu koja neće začepiti pore ili uzrokovati izbijanje. Pruža antioksidativnu zaštitu koja se bori protiv slobodnih radikala starenja kože povezanih sa ultraljubičastim (UV) i infracrvenim zračenjem. 100% ZADOVOLJSTVO ZAGARANTOVANO. Pridružite se hiljadama zadovoljnih kupaca koji su otkrili izuzetnu vrijednost i kvalitet DRMTLGYJEVIH proizvoda za njegu kože. Pozivamo vas da posjetite naš izlog i otkrijete ljepotu koja vas čeka. DRMTLGYJEVI proizvodi rade i rade izuzetno dobro. Stojimo iza naših proizvoda 100% , uz garanciju značajne transformacije i poboljšanja vaše kože. Naručite sada, 60 dana novac leđa garancija.

Parametri proizvoda

Novo

To se sviđa i kupcima