.

.

New
Silikonska posuda za bebe i malu djecu sa usisnom i kašikom - bez BPA i netoksična-savršena za Samohranjivanje i odvikavanje od beba. Ovo mora imati za roditelje!

Silikonska posuda za bebe i malu djecu sa usisnom i kašikom - bez BPA i netoksična-savršena za Samohranjivanje i odvikavanje od beba.

KM 1.67

Iznos
U trgovini.

Siguran i netoksičan : napravljen od visokokvalitetnog silikonskog materijala, naša posuda za hranjenje beba je bez štetnih hemikalija kao što je BPA, što je čini bezbednom za zdravlje vaših beba. Lako se čisti : posuda se može prati u mašini za sudove i može se lako očistiti, što čini vreme obroka bez problema za zaposlene roditelje. Neklizajuća baza : usisna neklizajuća baza drži zdjelu na mjestu na stolu, sprečavajući slučajno izlijevanje i nerede. Atraktivne boje : naša posuda za hranjenje je dostupna u raznim svetlim i atraktivnim bojama koje će se dopasti i bebama i roditeljima, čineći obroke zabavnim i bez stresa za vas i vašu bebu!. Snažno usisavanje s sigurna baza koja čvrsto prijanja za ravne površine, sprečavajući prosipanje i prevrtanje, dok visoke strane posude olakšavaju hvatanje hrane za vašeg mališana, promovišući samohranu i samostalnost. Siguran, DURABE e desni i zuba, i može izdržati svakodnevno habanje. Njegova mikrovalna pećnica, mašina za suđe i zamrzivač, što ga čini savršenim za zaposlene roditelje koji traže zgodna rješenja za vrijeme obroka bez brige.

Parametri proizvoda

Novo

To se sviđa i kupcima