.

.

New
Silikonske Kese Za Čuvanje Hrane Za Višekratnu Upotrebu . Ovi Silikonski kontejneri za višekratnu upotrebu sa patentnim zatvaračem čine odlične zamrzivače i vrećice za pećnicu i mogu podnijeti ekstremne temperature. Hermetički Zatvarač.

Silikonske Kese Za Čuvanje Hrane Za Višekratnu Upotrebu . Ovi Silikonski kontejneri za višekratnu upotrebu sa patentnim zatvaračem

KM 1.33

Iznos
U trgovini.

A sa gustim izdržljivim silikonskim materijalom, možete ih koristiti iznova i iznova. Veliki otvoreni dizajn za jednostavno punjenje i čišćenje. Otpornost na temperaturu je -40℉ do +440℉. Recite zbogom neurednom i neorganizovanom frižideru sa našom 32oz silikonskom torbom za čuvanje hrane. Kompresijski patentni zatvarač sa zatvaračem je nepropusan i ne zahtijeva kopče za držanje na mjestu (ili gubitak). Posljednja torba za čuvanje hrane za višekratnu upotrebu koja vam je potrebna. Ove silikonske torbe sa zatvaračem su beskonačno višekratne i savršene za zamjenu jednokratnih torbi sa zatvaračem. Tražite silikonsku torbu za čuvanje hrane za višekratnu upotrebu? Ne tražite dalje! Naše silikonske torbe su jednostavne za čuvanje i savršene su za sve koji traže organizatore frižidera i rešenja za skladištenje. Naše silikonske torbe za čuvanje hrane za višekratnu upotrebu nisu odlične samo za okoliš već i za vaš novčanik. Nadogradite svoju igru za skladištenje hrane sa našom 32oz silikonskom torbom za čuvanje hrane danas i uživajte u blagodatima praktičnog i svestranog skladištenja hrane!. Jednostavan za korištenje nepropusni kompresijski Patentni zatvarač bez potrebe za kopčom. Bilo da tražite velike torbe sa zatvaračem za odlaganje ili samo kesu za užinu za višekratnu upotrebu, naše silikonske kese za odlaganje hrane su vas pokrile. ✅ Izdržljiva ► jednodijelna konstrukcija bez ljepila ili šavova. Naše torbe sa zatvaračem za višekratnu upotrebu savršene su za sve koji traže prijateljsku alternativu plastičnim vrećicama za jednokratnu upotrebu.✅ Jednostavno za upotrebu ► silikonske kese veličine zip gornje litre (4 šolje) ustanite i ostanite otvorene. Siguran za mašinu za pranje sudova, zamrzivač, mikrotalasnu pećnicu i rernu. Plastic Slider osigurava da su silikonske kese za višekratnu upotrebu potpuno zatvorene i nepropusne. Ove kese za užinu su napravljene od visokokvalitetnog silikona za hranu i savršene su za opšte skladištenje hrane, čuvanje hrane za bebe ili za posude za pripremu obroka i ručak. ✅ VERSATILE ► ove silikonske kese za skladištenje hrane dizajnirane su da tolerišu grejanje i zamrzavanje. Osim toga, sigurni su za zamrzivač, mikrovalnu pećnicu, mašinu za pranje sudova i pećnicu. PRIME DNA 32-Oz kese za hranu. Sa našim dizajnom za višekratnu upotrebu, možete se oprostiti od stalne kupovine plastičnih kesa za jednokratnu upotrebu. ✅ ECO-FRIENDLY ► 1 Organizator silikonskih torbi može uštedjeti 5000 + jednokratnih torbi sa zatvaračem. ✅ Sigurno i zdravo ► napravljen od vrhunskog platinastog silikona za hranu potpuno bez BPA, olova, PVC-a, hlorida, lateksa i ftalata.

Parametri proizvoda

Novo

To se sviđa i kupcima