.

.

New
Dječji termos boca od nehrđajućeg čelika vakuum zaptivena izolirana, procurila, BPA bez držača za djevojčice i dječake 20oz)

Dječji termos boca od nehrđajućeg čelika vakuum zaptivena izolirana, procurila, BPA bez držača za djevojčice i dječake 20oz)

KM 1.00

Iznos
U trgovini.

Termos boca od nehrđajućeg čelika dizajnirana za djecu kapaciteta 20oz. Izolacijska tehnologija za brtvljenu vakuumu održava pića vruće ili hladno za produžene periode. Dizajn propusnosti sprečava izlijevanje i mesi, osiguravajući iskustvo bez ikakvih nereda. Izgradnja besplatne BPA osigurava sigurno i zdravo piće za vaše dijete. Dolazi sa držačem za praktičnu i jednostavnu prenosivost. Pogodno za djevojčice i dječake, s zabavnim i šarenim dizajnom koje će djeca voljeti. Idealno za upotrebu u školi, na putovanjima ili za vrijeme aktivnosti na otvorenom kako bi se vaše dijete hidriralo i napajalo. Lako se čisti i održati, čineći ga prikladnim izborom za zauzete roditelje. Bimbooo je brend koji se dugo fokusirao na istraživanje i razvoj, s ciljem pružanja najkvalitetnijih predmeta. Marka je posvećena korištenju ništa osim najboljih kvalitetnih materijala i proizvodnih procesa za stvaranje proizvoda koji su pouzdani, izdržljivi i najvišeg mogućeg kvaliteta.

Parametri proizvoda

Novo

To se sviđa i kupcima