.

.

New
Večera u osam ograničeno izdanje litografije Stefana Baumanna! Numerirana i ručna potpisana sa potvrdom o autentičnosti!

Večera u osam ograničeno izdanje litografije Stefana Baumanna! Numerirana i ručna potpisana sa potvrdom o autentičnosti!

KM 8.49

Iznos
U trgovini.

23 "x 19" (sa granicom), 20 "x 16" (slika). Sadrži potvrdu o autentičnosti!. Litografista na papiru. Ruku potpisali umjetnik. 23 "x 19" (sa granicom), 20 "x 16" (slika). Sadrži potvrdu o autentičnosti!. Litografiju na papiru. Ruku potpisali umjetnik. Sada je vaša šansa da posjedujete živopisnu i čudno umjetničko djelo Stefana Baumanna! Stefan Baumann čini svoje veličanstvene pejzaže i brojke s pažnjom i poštovanjem; Njegovi zapanjujući komadi su sigurni da će impresionirati bilo koji gledalac. "Večera u osam" je litografski offset offset na papiru Stefana Baumanna, numerisanog i ručnog potpisanog od strane umjetnika. Sadrži potvrdu o autentičnosti! Mjere cca. 23 "x 19" (sa granicom), 20 "x 16" (slika). List Price : 350,00 Stefan Baumann podignut je u jezeru Tahoe, California. Njegovi su roditelji bili švicarskog i bavarskog nasljeđa; Njegova majka, koja je bila i poslovna žena i domaćica, ušla u njega važnost marljivog rada i boravka posvećenih njegovim težnjama. Njegov otac, vlasnik pekara, njegovao je Baumannovu ljubav prema umjetnosti. Bili su to Baumannovi roditelji koji su igrali ključnu ulogu u potaknuti njegovu strast prema slikanju, putovanju i predavanju. Dok studira umjetnost i arhitektonsku istoriju o stipendiji na Sveučilištu Stanford, Stefan je radio kao privatni učitelj. Nakon preseljenja u San Francisco 1980. godine započeo je Baumann Likovnu umjetnost, nastojanje koje je predstavio svoju ljubav prema pejzažnim slikama. "Grand View", dinamična javna televizijska serija koja promovira ekološku svijest i na otvorenom, bio je kulminacija Baumannove vizije i njegovu zahvalnost za sve elemente prirode. Baumann je predstavljen u časopisu ljudi, a njegov rad je u zbirkama rokfelera, Annenburga i bivšeg predsjednika Reagana. Također stvara originalni rad za mršave publikacije. Još živi u San Francisku i ima studio u Saratogi.

Parametri proizvoda

Novo

To se sviđa i kupcima