.

.

New
12, 5x35 inča pjenušava rastezljiva kristalna mreža od vještačkog dijamanta mrežasta prozirna izrezana tkanina savršena za diy ženske seksi kostime, vjenčanja i događaje, može se izrezati i Kolažirati )

12, 5x35 inča pjenušava rastezljiva kristalna mreža od vještačkog dijamanta mrežasta prozirna izrezana tkanina savršena za diy ženske

KM 17.55

Iznos
U trgovini.

⭐Shiny : kristalni kamenčići u mrežastoj mreži daju blistav sjaj koji svakom dizajnu dodaje dašak glamura. ⭐Svestrano : jedno dvorište kristalne mrežaste mreže od vještačkog dijamanta može se koristiti na različite načine, od uljepšavanja odjeće do uređenja kućnih potrepština. ⭐Visokokvalitetni : ovi kristalni kamenčići su stručno izrezani i postavljeni u mrežasti uzorak kako bi pružili maksimalni sjaj i izdržljivost. ⭐Jednostavan za upotrebu : dužina od jedne jarde mrežaste mreže od kristalnog vještačkog dijamanta lako se izrezuje i nanosi na niz površina, što je čini odličnim izborom i za početnike i za iskusne majstore. ⭐Vrijednost za novac : s jednim dvorištem mrežaste mreže od kristalnog vještačkog kamena imat ćete puno materijala za rad, što ga čini odličnom vrijednošću za vaš novac. Bilo da ga koristite za jedan projekat ili više projekata, ova mreža od kristalnog vještačkog kamena je isplativ način da dodate dašak luksuza svojim dizajnom. 1 dvorište sjajna tkanina.

Parametri proizvoda

Novo

To se sviđa i kupcima