.

.

New
Miaohy Thermos Filk Vanjski nehrđajući čelik Termos Veliki kapacitet Thermo kafe šalica za šalicu za vodu

Miaohy Thermos Filk Vanjski nehrđajući čelik Termos Veliki kapacitet Thermo kafe šalica za šalicu za vodu

KM 18.25

Iznos
U trgovini.

Prijenosni antistatički najlonski konop, ojačan dizajn, prenosiv i jednostavan za putovanje na otvorenom. Direktni poklopac za piće od nehrđajućeg čelika : Može se koristiti direktno kao pitka voda, čaša je zgodna i praktična. Ključ za unutrašnji utikač : Pritisnite tipku za automatsko pokretanje, jednostavno piti vodu na mestu. 316 Unutarnji rezervoar od nehrđajućeg čelika : zdraviji i sigurniji iskustvo pijenja. Dno neklizajuće silikonsko čaše : čvrsto uklapa u stol i ne-kliznu. Prijenosni antistatički najlonski konop, ojačan dizajn, prenosiv i jednostavan za putovanje na otvorenom. Direktni poklopac za piće od nehrđajućeg čelika : Može se koristiti direktno kao pitka voda, čaša je zgodna i praktična. Ključ za unutrašnji utikač : Pritisnite tipku za automatsko pokretanje, jednostavno piti vodu na mestu. 316 Unutarnji rezervoar od nehrđajućeg čelika : zdraviji i sigurniji iskustvo pijenja. Dno neklizajuće silikonsko čaše : čvrsto uklapa u stol i ne-kliznu. Specifikacija : prenosivi antistatički najlonski uže, ojačani dizajn, prenosiv i jednostavan za putovanje na otvorenom. Nekoliko čelične izravne poklopce za piće : Može se koristiti direktno kao pitka voda, čaša je zgodna i praktična. Ključ za unutrašnji utikač : Pritisnite tipku za automatsko popiti, jednostavan za piće u unutrašnjosti od nehrđajućeg čelika : zdraviji i sigurniji iskustvo pijenja.Nok-klizanje silikonskih kupa dno : čvrsto se uklapa u tablicu čvrsto i ne-klizanje .Materijal : nehrđajući čelik / kapacitet : 500ml; 800ml; 1000 ML Zvuiable za : kampiranje, planinarenje, putovanja, biciklizam, ured.Notes : Zbog različitih ekrana i rasvjetnih efekata, stvarna boja proizvoda može biti malo drugačija od boje prikazane na slici; zbog ručnog mjerenja, molimo vas da dopustite Mjerno odstupanje od 5-10 mm.1 x Termos boca za bocu za vodu, bez obzira gdje se nalazite, možete ponijeti svoj omiljeni pitići pijenje s vama. Možete ga koristiti za svakodnevni, rad, putovanja, kampiranje itd.

Parametri proizvoda

Portable anti-static nylon rope, reinforced design, portable and easy to travel outdoors.:
Stainless steel direct drinking lid:
can be used directly as drinking water, the cup is convenient and practical.
key to the inner plug:
press the button to automatically up, easy to drink water-in place.
316 stainless steel inner tank:
a healthier and more assured drinking experience.
Non-slip silicone cup bottom:
fits the tabletop firmly and non-slip.
Material:
Stainless steel
Size/Capacity:
500ml; 800ml; 1000ml
Suitable for:
camping, hiking, traveling, biking, office.
notes:
Due to the different display and lighting effects, the actual color of the product may be slightly different from the color shown in the picture;:
Due to manual measurement, please allow a measurement deviation of 5-10mm.:
1 x thermos bottle:
Our insulated water bottle, no matter where you are, you can take your favorite drinking pin with you. You can use it for everyday, work, travel, camping, etc. :
Novo

To se sviđa i kupcima