.

.

New
Šolja za kafu, šolja za piće 6oz, izolovana čaša sa duplim zidom od nerđajućeg čelika šolja za kafu sa toplim ledom čaj za kafu i pivo za kućni ured

Šolja za kafu, šolja za piće 6oz, izolovana čaša sa duplim zidom od nerđajućeg čelika šolja za kafu sa toplim ledom čaj za kafu i

KM 2.33

Iznos
U trgovini.

Savršen kapacitet : Naša izolovana čaša ima kapacitet 6oz, mala i lepa, laka za nošenje,uski dizajn karoserije olakšava hvatanje i odlazak, takođe odgovara većini držača za čaše za automobile i aparata za kafu. Zdrav materijal : vakuumski dvostruki zid je napravljen od nerđajućeg čelika visokog kvaliteta 304 koji je potpuno bez ukusa, otporan na rđu, nepropusan. Primjenjiva scena : pogodno za dom, bar, restoran, kafić, Dvorište, Bazen, roštilj na otvorenom, porodična okupljanja itd. Izuzetna izrada : naša šolja za kafu je fine izrade, dizajn sa dvostrukim zidom, sa dobrim efektom toplotne izolacije, dobra zamena za krhku šolju za vino.Lagana težina, dugotrajna kvaliteta i laka za čišćenje. Lako za nošenje : lako uživajte u kafi gdje god da krenete. Pogodno za upotrebu u zatvorenom i na otvorenom, kao što su dom, zabave, putovanja, škola, vožnja i vrijeme u uredu. Specifikacija : vrsta artikla : šolja za kafu Materijal : 304 nerđajući čelik Boja : Kao što je prikazano na slici veličina : cca.74x78mm / 2, 9x3, 1in težina : cca.114g / 4oz karakteristike : zdrav materijal - vakuumski dvostruki zid je napravljen od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika 304 koji je potpuno bez ukusa, otporan na rđu, nepropusan. Izuzetna izrada-naša šolja za kafu je fine izrade, dizajn sa dvostrukim zidom, sa dobrim efektom toplotne izolacije, dobra zamena za krhku šolju za vino.Lagana težina, dugotrajna kvaliteta i laka za čišćenje. Savršen kapacitet-Naša izolovana čaša ima kapacitet 6oz, mala i lepa, laka za nošenje,uski dizajn karoserije olakšava hvatanje i odlazak, takođe odgovara većini držača za čaše za automobile i aparata za kafu. Lako za nošenje-lako uživajte u kafi gdje god da krenete. Pogodno za upotrebu u zatvorenom i na otvorenom, kao što su dom, zabave, putovanja, škola, vožnja i vrijeme u uredu. Primjenjiva scena-pogodna za dom, bar, restoran, kafić, Dvorište, Bazen, roštilj na otvorenom, porodična okupljanja itd. Lista paketa : 1 x šolja za kafu napomena : 1. Molimo dozvolite grešku od 1-2 inča zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju.2. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molimo uzmite pravi kao standard.

Parametri proizvoda

Item Type:
Coffee Cup
Material:
304 Stainless Steel
Color:
As shown in the picture
Size:
Approx.74x78mm/2.9x3.1in
Weight:
Approx.114g/4oz
Features:
HEALTHY MATERIAL - The Vacuum double wall was made of high quality grade 304 stainless steel that completely taste-free, rust-proof, leak-proof.:
EXQUISITE WORKMANSHIP - Our coffee cup is fine workmanship, double wall design, with good heat insulation effect, a good substitute for fragile wine cup.Light weight, long‑lasting quality and easy to clean.:
PERFECT CAPACITY - Our insulated tumbler have 6oz capacity, small and beautiful, easy to carry,Narrow body design makes it easy to grab and go, also fits most car cup holders and coffee makers.:
EASY TO CARRY - Enjoy your coffee easily wherever you go. Suitable for use indoor&outdoor, such as home, parties, travel, school, riding,and office time.:
APPLICABLE SCENE - Suitable for home, bar, restaurant, cafe, yard, pool, outdoor barbecues, family gatherings etc.:
Package List:
1 x Coffee Cup
Note:
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.
Novo

To se sviđa i kupcima