.

.

New
Crna igra Poker Chip Car Coaster, Joyride Početna Dekor, jednokrevetni coaster, 2,65-inčni individualni krug coaster, oprema za vozila, održava držač za čaj za automobile čist, izrazi svoj stil.

Crna igra Poker Chip Car Coaster, Joyride Početna Dekor, jednokrevetni coaster, 2,65-inčni individualni krug coaster, oprema za vozila,

KM 3.00

Iznos
U trgovini.

Keramička upija vodu i štiti držač za čašu sa živopisnom tiskanom grafikom za izražavanje vašeg stila. Pogodan kutani divot Povratak na jednostavno uklanjanje i brzu obrisu vlažne krpe za čišćenje. Edge do Edge Dizajn za izražavanje vašeg stila i održavanje vašeg držača čaše čistom. Uobičajena veličina od 2,65 inča uklapa se na većinu držača za automobile i kamiona. Jeftini, jedinstveni poklon, čarapa za punjenje, za tvrdo - molim vas - sve tipove. Automobilske podmetačima su ta mala dodatna oprema koju niste znali da trebate, ali sada smatrate suštinkom. Vaši kupljeni su zaštićeni i čisti se čisti apsorbiranjem kapljica iz vaše jutarnje kafe do ljepljivih kutija za sokove. Strateška divotska ivica omogućava vam lako izbacivanje i obrišite čist. Nema više grime zaglavljenih u ponoru kupaca. Dok su pripastičari čudesno utilitarian, oni takođe ubrizgavaju malo ličnosti i dizajniranja u prostor u kojem provodite toliko vremena. Naručite nekoliko da se pomiješa i odgovara vašem raspoloženju, sezoni ili najnovijim trendovima. Volimo kada funkcioniše i dizajn podudaraju se!

Parametri proizvoda

Novo

To se sviđa i kupcima