.

.

New
Prostirka za jogu, gimnastička prostirka za trening, bez mirisa, neklizajuća, izdržljiva i lagana, dvobojni dizajn,dugotrajne vježbe,pogodna za jogu, Pilates i gimnastiku.

Prostirka za jogu, gimnastička prostirka za trening, bez mirisa, neklizajuća, izdržljiva i lagana, dvobojni dizajn,dugotrajne vježbe,pogodna

KM 36.35

Iznos
U trgovini.

Visokokvalitetni materijali-ova prostirka za jogu koristi visokokvalitetni TPE materijal visoke gustine, netoksičan i ne sadrži nikakve štetne hemikalije. Ovaj materijal se može više puta protezati i nije lako za suze. Istovremeno ima visoku elastičnost i visok kvalitet funkcija amortizacije štiti vaše spojeve i potplate. Možete sigurno i udobno trenirati. Dizajn protiv klizanja - ova prostirka za jogu usvaja dvoslojni dizajn strukture sa funkcijom protiv klizanja na obje strane. Zadnja strana pruža stabilan stisak i može postići protukliznost na drvenim podovima, pločicama i cementnim podovima. Tekstura na prednjoj strani takođe može postići zaštitu od znoja i proklizavanja, pomažući vam da završite razne pokrete joge. Savršene performanse-ova prostirka za jogu je pogodna i za unutrašnju i za spoljašnju upotrebu. Može se brzo rasklopiti i ivice se neće uvijati. pogodno za mnoge vrste vežbi, kao što su joga, Pilates, auto sa duplim točkovima i drugi sportovi fitness. Jednostavan za nošenje - možete ga lako nositi na bilo koje mjesto koje želite da vježbate, kao što su teretane, sportske dvorane ili na otvorenom. Visokokvalitetni materijali-ova prostirka za jogu koristi visokokvalitetni TPE materijal visoke gustine, netoksičan i ne sadrži nikakve štetne hemikalije. Ovaj materijal se može više puta protezati i nije lako za suze. Istovremeno ima visoku elastičnost i visok kvalitet funkcija amortizacije štiti vaše spojeve i potplate. Možete sigurno i udobno trenirati. Dizajn protiv klizanja - ova prostirka za jogu usvaja dvoslojni dizajn strukture sa funkcijom protiv klizanja na obje strane. Zadnja strana pruža stabilan stisak i može postići protukliznost na drvenim podovima, pločicama i cementnim podovima. Tekstura na prednjoj strani takođe može postići zaštitu od znoja i proklizavanja, pomažući vam da završite razne pokrete joge. Savršene performanse-ova prostirka za jogu je pogodna i za unutrašnju i za spoljašnju upotrebu. Može se brzo rasklopiti i ivice se neće uvijati. pogodno za mnoge vrste vežbi, kao što su joga, Pilates, auto sa duplim točkovima i drugi sportovi fitness. Jednostavan za nošenje - možete ga lako nositi na bilo koje mjesto koje želite da vježbate, kao što su teretane, sportske dvorane ili na otvorenom. Informacije o proizvoduime boje : yoga mat Color : Purpur materijal : TPEP Dimenzije proizvoda : 183cm*68cm*0.8 cmšta ćete dobiti : 1*Yoga mat1*Tie up1*mrežna torba.

Parametri proizvoda

Novo

To se sviđa i kupcima