.

.

New
Profesionalna inženjerska šolja za žene i muškarce, savršen poklon za maturu za budućeg inženjera ili smiješna Radna šolja za kafu za sebe!

Profesionalna inženjerska šolja za žene i muškarce, savršen poklon za maturu za budućeg inženjera ili smiješna Radna šolja za kafu

KM 2.00

Iznos
U trgovini.

Proslavite novog maturanta : iznenadite novog diplomca u svom životu promišljenim i bezbrižnim načinom da kažete čestitke! Nosit će svoju vruću šalicu Joea po novoj kancelariji dok će ponosno izjavljivati : "ja sam inženjer!”. Čarapa STUFFER za bilo kojeg inženjera : znate inženjera u svom životu za kojeg je teško kupiti? Od softverskog inženjera do muzičkog inženjera, ova šolja će napraviti jedinstveni božićni poklon za bilo koju vrstu!. Kvalitet nad svime : visokokvalitetni dizajn ispisan je s obje strane keramičke krigle i ne blijedi nakon bezbroj pranja. Može se prati u mikrotalasnoj pećnici i mašini za pranje sudova, ova šolja od 11oz visoka 3,75 inča se ne pregreva i napravljena je sa debelim, izdržljivim zidovima za sigurno rukovanje. Pakirano u ambalaži za otpornost na drobljenje kako bi se osiguralo da vaša porudžbina stigne u odličnom stanju. Ponesite malo smijeha na posao sa sobom ili ga pošaljite sa svojim omiljenim prijateljem inženjerom! Ova promišljena i smiješna šolja za kafu "profesionalni inženjer" pomoći će vama ili vašem prijatelju da svako jutro započnete s ponosom što ste inženjer i osmijehom. Vrhunska keramička šolja : bela šolja za kafu je napravljena sa izdržljivim, debelim zidovima za sigurno rukovanje. Ne pregrijava se u mikrovalnoj pećnici za sve one podgrijavanje kafe koje svi previše dobro znamo! Visokokvalitetni print koji nikada neće izblijediti nakon bezbrojnih pranja mikrovalna pećnica i perilica posuđa pakirani u kutije za pakovanje otporne na drobljenje sa ojačanim uglovima kako bi se osiguralo da stigne u odličnom stanju 11oz mjere : 3.75 inča visok red danas!.

Parametri proizvoda

Novo

To se sviđa i kupcima